Welkom bij Apotheek Poelman

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste kernteam: Maureen, Marijke, Yade, Inga, Dorothée , Jelke , Patricia en Fébe . Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren.

Leer ons beter kennen

maandag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:30

dinsdag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:30

woensdag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:30

donderdag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:30

vrijdag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:30

zaterdag

08:30 - 12:30

zondag

gesloten

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om jullie zo goed mogelijk verder te helpen, voorzien de verschillende firma's ons vaak van middagopleidingen. Ook volgen wij frequent avondopleidingen om onze kennis op punt te houden. 

Een medicatieschema op maat? Vraag er naar en wij overlopen dit samen met jou. Medische hulpmiddelen nodig zoals een rolstoel, rollator, aerosol,...? dan helpen wij jou graag verder.

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Betaalmogelijkheden

In onze webshop kan je momenteel enkel kiezen om te betalen in de apotheek zelf. Wij doen ons uiterste best om het binnenkort mogelijk te maken dat je ook online kan betalen. Sinds kort kan je in de apotheek naast Bancontact ook met Payconic by Bancontact contactloos betalen. 

Lees meer

Online bestellen en levering

 

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken? dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren. Neem hiervoor steeds contact op met de apotheek. 

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen