Over ons

Wie zijn wij?

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste team: Marijke, Maureen, Yade, Dorothée , Fébe,  Patricia en Loranne. Wij staan voor je klaar om je de beste oplossing binnen de gezondheidszorg te bieden. Hiervoor werken wij graag samen met je huisarts, kinesist, verpleegkundige, specialist of andere zorgverlener.

Naast geneesmiddelen bieden wij een uitgebreid productengamma van onder andere homeopathie, voedingssupplementen, magistrale & huisbereidingen, verzorgingsproducten, thuiszorgmateriaal en nog veel meer. 

Je hebt steeds de mogelijkheid om zelf naar de apotheek te komen. Lukt dit niet, dan kan je ons altijd contacteren en zoeken wij samen naar een oplossing voor jou. Je kan ook steeds online een reservering doen of je voorschriften doorsturen. 

We hebben altijd een uitgebreid aanbod aanwezig in de apotheek. Moest er toch iets niet aanwezig zijn, dan kunnen we dit altijd reserveren en hebt u dit doorgaans binnen de 24 uur.

Maureen

 Apotheker - erkend Covid-19-tester - erkend vaccinator 

Marijke

Apotheker titularis

Yade

Farmaceutisch Technisch Assistent

Dorothée

Apotheker adjunct 

Fébe

Farmaceutisch Technisch Assistent

Patricia

Hygiënisch verantwoordelijke 

Loranne

Jobstudent 

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om jullie zo goed mogelijk verder te helpen, voorzien de verschillende firma's ons vaak van middagopleidingen. Ook volgen wij frequent avondopleidingen om onze kennis op punt te houden. 

Een medicatieschema op maat? Vraag er naar en wij overlopen dit samen met jou. Medische hulpmiddelen nodig zoals een rolstoel, rollator, aerosol,...? dan helpen wij jou graag verder.

Online bestellen en levering

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken? dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren. Neem hiervoor steeds contact op met de apotheek. 

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift? Stuur ons op voorhand een scan hiervan via de 'upload op de website' of breng het mee naar de apotheek. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Betaalmogelijkheden

In onze webshop kan je momenteel enkel kiezen om te betalen in de apotheek zelf. Wij doen ons uiterste best om het binnenkort mogelijk te maken dat je ook online kan betalen. Sinds kort kan je in de apotheek naast Bancontact ook met Payconic by Bancontact contactloos betalen.

Korting via je spaarkaart 

U kan ook steeds een spaarkaart aanvragen. Meer info hierover in de apotheek.