Oak Ess Olie Mandarijn, Groene 10ml Bio

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in onze apotheek

Lokale levering

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Citrus reticulata. Detox - zuiveren - relax - stress - slaap.

Groene mandarijn verkwikt de geest en brengt die ook terug in evenwicht. Het is een harmoniserende essentiële olie die helpt om te ontspannen in stress-situaties en het inslapen bevordert.

Bij verstuiving verfrist en zuivert het de lucht en bij inname zal het de spijsvertering bevorderen. Groene mandarijn gaat goed samen met echte lavendel, geranium, echte kamille en andere citrusoliën, waarvan het de geur versterkt. Doordat groene mandarijnolie erg krachtig is, volstaat meestal een klein percentage.

Rode mandarijnolie is veel minder krachtig dan groene mandarijnolie en verliest veel sneller haar fijne geur.

Gebruik

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels (53 tot 106 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.

Huid: massage, bad: 2 à 5 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature d-limoneen, linalool, citral, citronellol. Hoewel de fototoxische componenten wel lager geconcentreerd zijn dan bij bergamot, is het toch aanbevolen om blootstelling aan de zon of zonnebank te vermijden gedurende ten minste 12u na gebruik op de huid.

Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: d-limoneen [65 - 75%], γ-terpineen [15 - 22%]

Gegevens
CNK4394045
FabrikantenYVB
MerkenOak