Actieve Kool Plantaardig Caps 40

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in onze apotheek

Lokale levering

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement op basis van actieve plantaardige houtskool .

De houtskool is afkomstig van kokosnootschalen die tot zeer hoge temperaturen zijn verhit. Deze thermische schok in aanwezigheid van waterdamp activeert het, waardoor de porositeit en dus het adsorptievermogen toenemen.

Houtskool helpt bij het bestrijden van spijsverteringsongemakken (opgeblazen gevoel, winderigheid). Dankzij het absorptievermogen kan het de gassen die tijdens de spijsvertering worden geproduceerd opvangen en het spijsverteringscomfort verbeteren. Het helpt overtollig gas na het eten te verminderen.

Gebruik

4 capsules per dag: 2 voor en 2 na een maaltijd die spijsverteringsproblemen kan veroorzaken, in te slikken met een groot glas water. Eventueel te vernieuwen.

Het gunstige effect wordt verkregen door 1g minstens 30 minuten voor de maaltijd en 1g erna te consumeren.

Vanwege de absorberende eigenschappen is het raadzaam om een ​​interval van minimaal 2 uur te respecteren tussen de inname van houtskool en die van een ander voedingssupplement of medicijn.

Samenstelling
Voedingsanalyse: Voor 4 capsules:
Steenkool 1 gram
Gegevens
CNK3451606
FabrikantenNutrisante, PONROY VITARMONYL BENELUX
MerkenNutrisante