Epitact Hallux Beschermer l 1 Hv2613

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in onze apotheek

Lokale levering

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Epitact® heeft een hallux valgus bescherming ontwikkeld die bestaat uit een gelkussentje van Epithelium 26® waardoor de druk en de wrijvingen ter hoogte van de "knobbel" beperkt worden. Op deze manier wordt de pijn verlicht en de vorming van eelt vermeden.

Gebruik

GEBRUIKSADVIES

• De bescherming moet op de huid gedragen worden, op de linker-of de rechtervoet.

• Glijd de voet in de bescherming met de grote teen in het buisvormige gedeelte. De Epithelium 26® gel module moet op de hallux valgus geplaats worden.

• Voor een optimale beverstiging niet met blote voeten dragen maar met een kous, panty of sok er over heen.

ONDERHOUD

• In de machine wassen op 40°C, in het bijbehorende was net of op de hand (zonder wrijven).

• Aan de lucht laten drogen. Niet strijken.

Samenstelling

SAMENSTELLING: 39 % siliconen, 61 % polyamide/elasthaan weefsel.

Indicatie

Het conflict met de schoen creëert pijn op de botuitstulping en door extreme druk en wrijvingen ontstaat er eelt. U moet dus tussen de schoen en de "knobbel" een interface plaatsen die de belasting kan verdelen en de pijn kan verlichten. Dit wordt gedaan door de siliconengel Epithelium 26® die in de hallux valgus beschermer EPITACT® geïntegreerd is.

Gegevens
CNK2373702
FabrikantenGSA Healthcare, Millet Innovation, Patch Pharma
MerkenEpitact
Breedte137 mm
Lengte181 mm
Diepte15 mm