Cederroth Firstaid And Burn Kit 51011013

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in onze apotheek

Lokale levering

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een mobiele eerstehulpkit om meteen te pakken bij brandwonden. De Burn Gel-producten geven verkoeling en hebben een pijnstillende werking bij eerste- en tweedegraads brandwonden. Met brandwondenkompressen in 3 verschillende grootten inclusief een groot kompres/gezichtsmasker van 30×40 cm.
Transparante uitvouwbare plastic zakken geven een duidelijk overzicht van de inhoud.

Past op werkplekken met een hoog risico op brandwonden, als er wordt omgegaan met open vuur, vlammen, hete oppervlakken, damp, hete vloeistoffen en ovens. Bijvoorbeeld werkplekken in de bouw, papier-, metaal-, de chemische en levensmiddelenindustrie, maar ook in de horecabranche.

  • Eerste hulp bij verbrandingen
  • Eenvoudig te gebruiken met duidelijke instructies
  • Past op werkplekken met een hoog risico op brandwonden
Gegevens
CNK4497236
FabrikantenFirstaid 4 all BV
MerkenCederroth
Breedte86 mm
Lengte305 mm
Diepte245 mm
Hoeveelheid verpakking1