NAQI Warming Up Competition 2 100ml

CNK: 609776

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
NAQI Warming Up Competition 2 100ml

Beschermende en waterafstotende lipogel

Richtprijs

€ 13,69

Gegevens

NAQI® Warming Up Competition 2 is een beschermende, waterafstotende en opwarmende lipogel om de spieren op te warmen en de onbedekte huid te beschermen. De ideale bescherming om warmteverlies te verminderen en de spieren passief op te warmen voor buitensporten onder de 15°C en bij vochtige weersomstandigheden.

De NAQI® Warming Up Competition 2, heeft een intens en aangenaam warmtegevoel en biedt de ideale bescherming van de blote huid bij buitensporten, bij temperaturen onder de 15°C en bij regen.

De niet -occlusieve lipogel vult de actieve opwarming aan door de bloedsdoorstroming te ondersteunen en de spieren op te warmen. Daarnaast wordt de warmte afgifte vertraagt door een beschermende film op de huid.

Van zodra regen of modder (en ook transpiratie) op de huid komt zal dit verdampen en warmte onttrekken van het lichaam. De NAQI Warming Up Competition legt een beschermende oliefilm op de huid en voorkomt de afkoeling door verdamping.

Daarnaast stimuleert de NAQI Warming Competition 2 de bloedcirculatie door toevoeging van Rosemarijn en zorgt voor een passieve opwarming.

  • Passieve opwarming
  • Ideaal bij slechte weersomstandigheden zoals koude en regen
  • Activeert de doorbloeding
  • Vertraagt de warmteafgifte
  • Kan roodheid veroorzaken
  • Belemmert de natuurlijke huidademhaling en transpiratie niet

Meer informatie

EAN Code 5425029890435
Breedte 45 mm.
Hoogte 160 mm.
Diepte 30 mm.
Indicaties

Te gebruiken bij temperaturen onder de 15°C om de spieren op te warmen en de onbedekte huid te beschermen tegen afkoeling.

Gebruik

Bij koud weer minstens tien minuten voor een inspanning de benen, armen en eventueel de rug en nek zachtjes inmasseren. Zo nodig herhalen.

Enkel voor uitwendig gebruik.

Vermijd contact met het aangezicht en de slijmvliezen.

Kan roodheid veroorzaken.

Samenstelling

Bevat huidverzorgende en voedende olie met toevoeging van essentiële oliën: Rosemarijn en kamfer

Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk NAQI