NAQI Warming Up Competition 1 100ml

CNK: 609768

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
NAQI Warming Up Competition 1 100ml

Beschermende en waterafstotende lipogel

Richtprijs

€ 13,67

Gegevens

NAQI® Warming Up Competition 1 is een beschermende, waterafstotende en licht opwarmende lipogel om de spieren op te warmen en de huid te beschermen.De ideale bescherming om warmteverlies te verminderen en de spieren passief op te warmen voor sporters met een gevoelige huid bij temperaturen onder de 15°C en bij en vochtige weersomstandigheden.

Met een zacht en aangenaam warmtegevoel biedt de NAQI® Warming Up Competition 1 bescherming bij buitensporten en temperaturen onder de 15°C en / of bij regen.

De niet -occlusieve lipogel vult de actieve opwarming aan door de bloedsdoorstroming te ondersteunen en de spieren op te warmen. Daarnaast wordt de warmte afgifte vertraagt door een beschermende film op de huid.

Van zodra regen of modder (en ook transpiratie) met de huid in contact komt zal dit verdampen en warmte onttrekken aan het lichaam. De NAQI Warming Up Competition legt een beschermende oliefilm op de huid en voorkomt de afkoeling door verdamping.

Met een toevoeging van zachte oliën (lavandin en marjolein) wordt de bloedcirculatie geactiveerd en een lage concentratie van kamfer zorgt voor een opwarmend effect.

  • Zacht warmtegevoel, speciaal voor gevoelige huid
  • Passieve opwarming
  • Ideaal om de huid te beschermen bij minder gunstige weersomstandigheden zoals koude en regen
  • Activeert de doorbloeding
  • Vertraagt de warmteafgifte
  • Kan roodheid veroorzaken
  • Belemmert de natuurlijke huidademhaling en transpiratie niet

Meer informatie

EAN Code 5425029890602
Breedte 48 mm.
Hoogte 158 mm.
Diepte 32 mm.
Indicaties

Te gebruiken bij temperaturen onder de 15°C om de spieren op te warmen en de huid te beschermen tegen afkoeling.

Gebruik

Bij koud weer minstens tien minuten voor een inspanning de benen, armen en eventueel de rug en nek zachtjes inmasseren. Zo nodig herhalen.

Enkel voor uitwendig gebruik.

Vermijd contact met het aangezicht en de slijmvliezen.

Kan roodheid veroorzaken.

Samenstelling

Cetearyl Ethylhexanoate, Paraffinum Liquidum, Ethylene-VA Copolymer, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Lavandula hybrida Oil, Origanum Majorana Leaf Oil, Camphor, Cetearyl Alcohol, Rosmarinus Officinalis Extract.

Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk NAQI